cápaFeri
2006.06.26
|
|
0 0
3561
|
Valahogy olyasmi a mérete annak a csőnek, nem mértem le.
Jobban átgondolva a dolgot, egy dolgon átsiklottam, tévedtem, neked van igazad: mégpedig azt néztem el, hogy ha kivesszük az egész csövet, akkor a kimeneti nyílás nem csak akkorával nő, amekkora a bemeneti és kimeneti különbsége, hanem még a cső anyagának vastagságával is. Így valóban nem csupán azzal a szemmértékkel mért -átmérőben durván- egy centivel lesz nagyobb, hanem ahogy te is mérted, kb 15 mm-rel. Ezek így már meggyőzőbb adatok, jobban tetszik! Ha még azt is meg lehetne oldani, hogy a szűrő közepéről szívja ilyan keresztmetszettel talán holnap megint leszedném a fedelet....:-) Mondjuk...mi lenne, ha a meglévő 10 mm-es lyukak mellé a fedéltető irányában fúrnék még két-három lyukat úgy, hogy a bemeneti keresztmetszetek összege hasonló legyen a kimeneti nyílás (igaz nem 60, de mondjuk 55 mm-rével? Mégsem közvetlen a nyaknál szedné a szűrőtől a levegőt, hanem a nagyját a cső végén, a mellékest meg a szűrőház teteje felől. Bár...na mindegy...ez meg már csak szőrözés. Teljesen nem vetem el a gondolatot, hátha valami eszembe jut!
Üdv! |
Előzmény: R*R (3558)
|
|