extekergo Creative Commons License 2006.06.25 0 0 3519
=Lacetti

Egy még nem Lacsis, de szimpatizánsként itt is és a Magyar Daewoo-Chevrolet Klub honlapján is rendszeresen olvaslak benneteket, ill. a Daewoo-Chevrolet tulajok írásait. (nekem még "csak" Lanosom van)
Dicséretes dolognak tartom, hogy itt az indexen ennyi Lacettis megtalálta már egymást. Azt is, hogy erősödik az összetartás. De nem igen látom indokoltnak tovább forgácsolni a látogatható fórumokat. Nagyon ésszerűnek látom a klub honlapját ami ezzel a topikkal kiegészítve véleményem szerint pont elég. Gazdagítsátok inkább az a már ott létrehozott információkat, társaságot.
Zártkörő klub, egy ilyen széleskörű társaságban nem vezet jóra. Nézzétek meg az Opelosokat... és minden mást ami a magyar mentalitással létrehozott "tömörüléseket" jellemzi.

Mint írom inkább csak olvasója (néha beírója is), és nem tagja vagyok a Daewoo-Chevrolet Klubnak. De az ott tapasztaltak a nyitottság, a segítőkészség stb. azt mondatja velem, erősítsétek inkább azt a társaságot, honlapot, topikot, fórumot. Ismeri itt mindenki azt a honlapot? Ez az indexes jó gyűjtőhely. Hisz itt sok új érdeklődő hamarább megjelenik, de aztán...
Szóval, csak szóltam... remélem senki nem ért félre.