Én spekulálok???
Nekem akkor lett elegem a kommunistákból mikor levontak 8 órát mert nem mentem be kommunista szombaton dolgozni nekik!
Ez 1987-ben volt. Azóta Ausztriában élek...
Minden alkalmat megragadok, hogy gyűlötemet kifejezzem irántuk. Mikor az előző választáson egy szabad demokráciában élő nép hatalomra segíti azokat akik miatt több mint 40 évig diktatúra uralkodott az országban azt hittem, hogy egy világ omlik össze bennem. Nem akartam elhinni!
Az eredmény siralmas lett. Négy év alatt loptak, csaltak hazudtak. Tönkretették az országot. elherdálták a pénzt. Az EU-hoz újonnan csatlakozott 10 ország közul az utolsó utánra sorolják jelenleg Magyarországot.
Erre mit tesz a magyar nép? Újraválassza a kommunista diktatúrát. Igaz ez már nem az a kommunizmus amelyik lezárta határait és a polgárait 4 évente engedte egyszer nyugatra túristaként, feltéve ha azt a munkahelyi vezetője és a vállalata párttitkára is jónak látta.
Nem! A jelenlegi diktátor büszkén nyilatkozta, hogy akinek nem tetszik az elmehet...
Még jó, hogy én erre már 19 éve rájöttem! :))
Eddig nagyon bántott, hogy az ország hanyatlik a nép pedig tapsol hozzá!
Most már ebből is elegem lett!
Most már örülök neki, hogy ha évente kétszer ellétogatok volt hazámba akkor mindig több forintot kapok azért az €oroért amiért becsületesen (!) megdolgozok!
Hogy neked onnan tyúkszarosnak látszik arról nem én tehetek!
Én innen nem érzem, hogy büdös lenne...
Az viszont végképp nem igaz, hogy én spekulálok vele! Nekem abban utalják a fizetésem, mert nálunk az a hivatalos fizetőeszköz. Aki spekulál vele az a magyar kormány!
Hogy én ennek örülök?
Az az én dolgom! :)))