MGP
2006.06.22
|
|
0 0
1442
|
A VörösBömös –re tegnap jött egy érdeklődő, így együtt tudott gurulni a két vas. Furcsa látvány volt a visszapillantóban látni.
Nem sokat hezitált, el is vitte. Budapestre került, ha látjátok köszönjetek neki! Meglehetősen sajnálom, de hát ez van.
A fehéret lassan négy hete vettem 2ekm-el, tegnap észrevettem, hogy túlfordult a 10-ezren, és csak keddre adtak időpontot a szervizben. Tudja valaki, hogy pontosan mennyi olaj kell a teljes cseréhez? Azt azért vinni akarom, a megszokott tipúst.
Nagyon jó gép, a feltűnő nagy tank és más ülés mellett még rengeteg apróság különbözik rajta az előzőtől. Az ülés nagyon kényelmes…nekem, de az utas nagyon szidja. A váltóval viszont nem tudom mit csináltak, de szinte olyan finom mint az AT-é volt. Hatalmas a tank, simán megyek 500km felé vele.
Ebben a színben nagyon ritka (ritka mint a fehér GS), de kedden Szlovákiában találkoztam 3 GS-el, az egyik ilyen volt, angol rendszámmal.
Ja..találkoztam egy 50 éves katonai Jawa-val is, a fickó odajött dumálni. Erre kiderült, hogy ketten vannak vele a bátyjával, két megtermett szakálas fickó egy pici motorkulis géppel, és minden évben 4-5 hétig járják Europát…Azt mondta, hogy nagyon vicces dolog így utazni. Igaza lehet.
MGP
|
|