Egyetlen egy dolgot kifogásolok a kormányon.
Azt, hogy a szavazói között szétosztogatott ezermilliárdokat ne rajtam vasalja be. Ez nem az empátia teljes hiánya. Sajnálom őket, de már elnézést leszarom, hogy mi történik a közszférában. Ne az én számlámra jótékonykodjanak egy elavult szerkezetű és technikájú, 21. századi munkatempóra és munkamorálra alkalmatlan csoporttal.
Nem tudom mi lett volna az általad írt ígéretek megvalósulása esetén, valószínűleg nem valósultak volna meg. Az már más kérdés, hogy máshogy fogadom a választási ígéretek nem betartását egy formációtól akik nagyságrendekkel kisebb mértékben okozói az ígéretek nem teljesíthetőségének, mint azoktól akik a gazdaságot és a hiányt érintő összes tény birtokában voltak 4 éven keresztül, és amellett, hogy zömében ők az okozói jelenlegi sorsunknak, nehogy nem teljesítik ígéreteiket, hanem 180 fokban az ellenkezőjét valósítják meg. Azért ez néminemű különbség igaz?
De élek a feltételezéssel, hogy a fidesz nem ebbe az irányba lépne most sem. A komcsik két dolgot tudnak. Hiteleket felvenni és azokat részben ellopni, részben elkótyavetyélni.