Hát az enyémben, amikor nem megy éppen a hűtő, akkor határozottan melegebb van a fagyasztójában. (nem olvad, de nem is olyan jeges.)
Az én hűtőmben nincs hőmérő, csak ha én beteszek :-)) mikor megvettem akkor figyelgettem, akkor megkérdeztem egy - elvileg hozzáértőt, aki ilyeneket forgalmaz, azt mondta előfordulhat, de majd beáll, meg ha nincs teljesen tele, akkor is lehetséges. hát fél év alatt nem állt be (bár most nem mértem) de tele sincs teljesen)
Viszont mintha az ajtó nem zárna rendesen, illetve lehet, hogy volt benne valami ami miatt nem tudott rendesen becsukódni (nem volt nyitva, szerintem pár miliméteren múlt a dolog, most kivettem azt a dobozt ami útban lehetett és figyelem.)
Ja a sajtra visszatérve a régi hűtőben már egy hét alatt folpackba is elég nyunyás állaga lett, aztán meg gyorsan zöldült, ebben ilyet nem tapasztaltam, több hét után sem.
Ja az enyémen sincs fogó, bár amelyiken volt,arról sem tört le... :-))
Elektroluxra visszatérve, pedig mikor én vettem a hűtőmet, akkor éppen azt mondták, hogy az az egyetlen amit még Mo-n gyártanak... És hogy azt ajánlják a legjobban. Csak akkor még nem volt neki no-frostosa.