az a kurva nagy szerencséd kisöreg hogy a többség már megkapta a napi kacagás adagját jóidőre előre, ezért távozott atopiikból. a rossz hír neked, hogy most én benéztem, és mit látok, ugyanazt a szar süket ostoba dumát nyomod mint hetekkel ezelőtt. most is okosabb akarsz lenni mindenkinél még a törvény szavánál is. gondolom óvodában is ilyen kos mindnetudó ovónénikedvence voltál. :)
na akkor vegyük át újra mert látom fürödsz abban hogy lassan egyedül maradsz itt: tehát az érveid már meg lettek cáfolva általam pontról pontra annyira, hogy a végén egyszerűen feladtad és elkotródtál, szóval be lehet fejezni a hazudozást hogy senki nem tudott megcáfolni. persze te erre most azt fogod mondani hogy azért nem válaszoltál mert hülyeségeket írtam. :) aki nem hiszi, olvassa vissza amiket írtunk egymásnak.
ja és a kertedben, már ha lenne kerted panellakó, továbbra sem öldöshedsz szabadon csak mert a te kerted. ezt mondja a tövény. írd le százszor, jegyezd meg, álmodból ha felkeltenek hajnali kettőkor, akkor is tudjad.
az az igazság kiröeg hogy szarrá lettél te itt alázva csak megvártad míg elmegyek innen hogy folytathasd büntetlenül. ne háborodj fel, ne gőzöljön a fejed, mert ez az igazság. :) de azért szeretünk, tudod. :) és mindenki jobbulást kíván neked! :)