horgosii Creative Commons License 2006.06.13 0 0 72

Szevasztok! Talán ez a megfelelő topic.  Szerintem ez egy viszonylag új problémával kérem a segítségeteket.

Van vagy hatszáz magnókazettám, a legtöbbje a Bartókról felvett jazz, a márványteremből, amit nem adtak ki hanghordozón soha, azonkívül sok bemutatórádióműsor, jazz lemezekről, amit nem tudnék megvenni, mert csóró vagyok, van még sok jó rádiójáték, szinházi előadás, vers. Tehát maga a tartalom nem jogvédett, hiszen ugyanezekett a műsorokat a kazettásmagnóra is felvehettem volna, persze akkor hallanám a kazetta felvétel minden baját.  Ezért nem értem a Panasonicot. 
A minihifi, Panasonic SC PM-71SD, amit vettem nemrég, a magnó mellett SD kártyára is tud rögzíteni URH-ról és a saját magnójáról is. Vettem egy Magix MP3 maker 10 deluxe konvertálószoftvert, mert ez a kutya minihifi az SD kártyára csak AAC módban tud felvenni, de a CD játszója nem tud bánni az AAC-vel, az MP3-al igen. Tehát, ha ki akarom írni a magnókazettáim javát és az ezután már SD kártyára felvett rádióműsorokat MP3-ban CD-re, amit már le fog játszani a minihifi CD játszója, az AAC-ben felvett anyagot át kell konvertálnom a Magix szoftverrel MP3-ba. PC van, benne a DVD író, vettem kártyaolvasót, a Magix szoftvert feltelepítettem, tehát a hardver része a dolognak sinen. Most jön a meglepetés, legalábbis számomra, meg a nyolc emberke számára, aki eddig próbált segíteni nekem. Nem látja a számítógép az SD kártya adatait! Bármi mást át lehet küldeni az SD kártyáról a számítógép merevlemezére, tehát pld. fényképet stb. de amit a MINIHIFI vett fel, azt nem!  Az ismeretségi köröm számítógépgurujai már felsültek a problémával. Elvittem a cuccot PC boltba is, ahol javítást is vállalnak, tehát feltételezem van szakértelem, de ott sem találtak megoldást. Ha van valaki közülletek aki tud megoldást erre a végül is számítástechnikai problémára, kérem segítsen!