Linoge #8 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 1196

Napra pontosan ma egy éve írtuk alá az alapító okiratot (bocs a sorrendért):

Geri

Szasza

Geri egy haverja

Csonti

PapTomi

Anya

Apa

Anyuka

Geri egy másik haverja

Ügyvédúr

így lett ki a 10 fő, ami az alapításhoz kellett. Az akkori "csapat"-ból 4-en voltunk, akik elmúltak 18 évesek, hogy aláírhassanak. Bár már lehet, hogy Kalaj-Varró páros és Hoki Peti is lejárt. Kalaj-Varró hébe-hóba jártak eleinte, Hoki Peti meg nem beszélt, csak lejött átöltözött a betontömbök között, két kutyaszar között, aztán 2-3 órát rohangált a hónaaljáig érő, tőle 20-30 kilóval könnyebb fiúcskákkal. :) Nem telt el úgy edzés, hogy ne fordult volna meg a fejemben, ez a srác ránk fog unni és itthagy minket. De ki a fenét állítsak vele szembe!? És nem! Vagy látott már akkor is valamit a társaságban, v. nem voltak barátai :D

RISZPEKT Peti

Aztán jött a Boda Gabi ügy (július közepe). "Ha összejön 15-20fő, szívesen lemegyek hozzátok ..." Mondom persze okés megvan. Akkoriban a rekord 16 fő volt. Mikor először lejött 7-en álltuk körbe. Qrva ciki volt, de néhány hónappal később azért csak lejött mégegyszer.

Most meg megtaláltam MZ első levelét (2005. júl. 21.) amiben érdeklődik, hogy hogy állunk, stb.

A mai dátum 2006. 06. 13. Egy-két hete, mikor a kutyaszaros felé sétáltam elmosolyogtam magam. Jó volt ránézni, de valahogy olyan kicsinek tűnt. Mintha a betongyűrű is összébb ment volna. Emlékszem, ahogy nézték az emberek az ablakokból, ahogy egy kisebb, színes kavalkád egyszerre ugra-bugrál. Fekvőtámaszt nyomnak a kutyaszar fölöt. Szarból lettél, s azzá leszel, csak hogy közte mit teszel!