Talán minket, ostoba macskatartókat érdekel és nem csak a puha kis bundájáért tartjuk őket. Téged biztos nem, ez igaz, bocs, hogy valamiért többnyire hozzád címzem a butaságaimat.
Amúgy sok cáfolatra nem emlékszem, legfeljebb félremagyarázásra, az nem cáfolat, hogy nem érdekel valami. Sajnos sokunkat meg az ökológíai egyensúly nem érdekel annyira a macskák okozta katasztrófák szemszögéből, de az, hogy nem érdekel, az nem vitaérv. Lehet jobban aggódunk millió egyéb solog miatt, amire Te simán azt feleled: kit érdekel?
Szerintem mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ha egy állat gondozását vállaljuk, akkor vállaljuk azt is, hogy bizonyos okok miatt elveszthetjük őket, az, hogy az egy nevét nem vállaló macskagyilkos miatt történik, vagy mert elüti az autó, vagy mert elkapja egy kutya valóban részletkérdés. Nem vagyok természettudós, de bizonyos vagyok abban a butaságban, hogy a természet rendje ellen vétenénk azzal, ha bezárva tartanánk a szabadnak született macskánkat, mint ahogy az is vét ez ellen a rend ellen, aki madarat tart a lakásában, hiszen a madár sem odavaló!