Anabolic Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1171
Ehhh, nem bírom ki hogy ne szóljak a dologhoz. :)

Szerintem egyik csapat sem rossz vagy jó, hanem egyszerűen itt is az emberek jóindulatúak vagy rosszindulatúak. Valószínüleg mindegyik csapatnál munkából,bérből élő emberek játszanak. Nagy részüknek nem fér bele az életébe egy fél éves kiesés sérülés miatt. Persze véletlen balesetek vannak, de egy "tapasztalt" játékos nagyon jól tudja, hogy hogy ütközzön, hogy ne okozzon a másiknak sérülést. Persze ugyanígy okozhat is azt. Ugye nem kell senkinek magyaráznom, hogy egy tackle-nél, elég ha a sisakod kicsit középre és lentre viszed, és nagy eséllyel térrdsérülést okozol. De ezt nem akarhatja senki.
Magyarok vagyunk mind, tudjuk milyen vegyes ez a nép, valaki átgázol rajtad, valaki támogat.
VISZONT!
Egy csapat kemény magja meghatározhatja a csapat hozzáállását a játékhoz.
Tehát anélkül hogy elitélnék bárkit is, azt mondom, legyünk példaképek a fiataloknak, összetartásból,akaraterőből,tisztességes harcból, és akkor nem jutunk oda ahova a sima soccer magyarországon. Ne a brutális-eszetlen-vadállatok képe éljen rólunk, hanem okos-kemény-határozott-TISZTESSÉGES-egy célért küzdő sportemberek képe.

Azért bátorkodtam ezt a Katonák fórumára beírni, mert úgy látom ők is azt az irányt követik, amit a Farkasok.
Szerintem hagyjátok a tegnapi meccset, edzetek kőkeményen, gyúrjatok sokat nyáron, és akkor nem lesz gond ősszel, revansot lehet venni tiszta játékkal.