Halihó,Emberek!
Én is eljutottam már a gép elé... Szerencsére a tegnapi ingerültségem és haragom elszállt - mindössze egy kellemetlen émlék maradt (mint erős fosás után a fájdalom, meg a bőrpír) a #60-as meg a #74-es bébékás =) - ezért nem fogok itt anyázni senkit (aki fontos - a csapat, egy-két szurkoló - úgyis tudja a véleményemet); azért egy dolgot szeretnék elmondani (nehogy bunkónak gondoljanak a pösti népek): azért nem voltam hajlandó kezet fogni veletek, drága bleknájtszos feleberátaim, mert nem a meccs VÉGÉN kell elkezdeni ezt a fair play témát... Sajnos nyálam meg már nem volt addigra...
Lehet, hogy naív vagyok (vagy csak még kezdő ???), de én elvártam egy alapvető fair playt - és itt nem a kemény ütközésekre gondolok, meg a "belépőkre", mert az tényleg benne van ebben a sportban... Tudjátok a földön fekvő játékost még a K1ben sem lehet bántalmazni - pedig az tényleg "férfias" sport...
A bírói "tevékenységet" meg nem kommentelném, mert nem akarok kitolni a csapattal, meg magammal... Csak annyit jegyeznék meg, hogy aki nem a sport szeretete miatt zebra (hanem mondjuk csak azért mert "nem volt más,aki csinálja", vagy mert így gondolta egyengetni áttételesen a saját csapata útját), az szerintem hagyja abba a sporizást, és inkább játszon. Ott KÖZVETLENÜL tudja befolyásolni a meccsek eredményét, nem a sípjával. Akinek nem inge...
És mivel Eger kiesett velünk együtt, a Győrt nem ismerem, Debrecen nem szimpi, Bp Bk meg olyan, mint az Újpest-Fradin a két ultra együtt, egy kis vadkacsavérrel megkeresztelve (ZiTi, te tudod, miről beszélek... =) )... Hajrá WOLFS II!
GO SOLDIERS!
"Együtt a sárban,együtt a sírban." - nem t'om Gyui honnan szedte, de naon teccik.
Szerdán edzés.
Öjj.