Veronica Pinter Creative Commons License 2006.06.11 0 0 479
Szia Pálmácska, éppen tegnap mondtam a gyerekeimnek hogy nyaralás helyett mindenki kap egy szoláriumbérletet. Amilyen nyarunk van , szerintem jobban járunk ha ezt a módszert vetjük be. Irigyellek a kertedért, mi a férjemmel vidéki születésűek vagyunk, de érdekes már nem vágyunk vissza. Én 44 éves leszek pont aug.-ban, de ami a lényeg a férjem 34 éves volt  májusban. Jó felállás nem? Állítólag remekül összeillünk, én hozzá fiatalodtam, ő meg hozzám öregedett, de néha szoktam mondani , hogy 3 gyerekem van. Ja és közös gyerekünk 12 éves lesz, a drágám szokott viccelődni, hohy egy pár év múlva ha együtt mennek azt hiszik ő a csaja.Sajna tök egyforma máris a természetük emiatt vannak nézeteltérések, pláne elkezdett kamaszodni. A nagyobbik lányom Nóra , a kicsi Fanni. És egy faluból származunk, mindig mondom neki, hogy még a csattogós lepkéjét tologatta, mikor én már buliztam.Nem mondom hogy könnyű volt legyőzni az előítéleteket, meg az irigységet,de az együtt töltött évek minket igazolnak.A mai világban már olyan jó hegy senki sem macerál mikor akarsz szülni, látod én sem kapkodtam el, és még ha az eszemre hallgatok még vártam volna, végül is akkor jön amikor ő akar. Most hogy már nagyok, most kezdem ujra felfedezni az életet, de már a kényelmes felét.Minap röhögtünk a férjemmel milyen romantikusak voltak a sátoros nyaralások, hát most már nem vállalkoznék rá. Ragaszkodom az ágyhoz a kényelemhez.Te Pálmácska, találjunk már valami más módot a cseverészésre mert megsértődnek a többiek hogy nem Milánóról dumizunk.Jó?  Örülök hogy Fredné és előkerült, majd ki faggatjuk merre járt. szia
Előzmény: pálmácska (474)