k.nemezis Creative Commons License 2006.06.11 0 0 282
Fárasztó dolog orbanogénnel vitatkozni!
De nem is lehet, mert nem vitáznak! Akár az idoljaik!

Feltesznek valamilyen "kérdést", pl. itt, a Fórumban. Józan elme megpróbál válaszolni! Nem biztos, hogy maszopos, csupán józan, ő is keresi a választ. Mire az orbanogén: "Aha, már kezditek magyarázni."

Ha valaki bírálja Orbánt és hitvány sleppjét, az nem biztos, hogy teljesen egyetért Gyurcsánnyal. Az a biztos, hogy Orbánékkal nem ért egyet.

Én most várakozó állásponton vagyok, mást nem tehetek. Választani, mint a többség, választottam. Ám módfelett rühellem, hogy az az alcsúti kis görcs zsebből ellenez minden kezdeményezést, kapásból keresztbe tesz! Nem érvel, gátol!

Kilóg a lóláb! Személyes kudarcnak érzi Orbán a leszavazását. A sértett önérzet beszél belőle. Nem hiszem, hogy őt érdekli az ország. Saját maga érdekli.

Nekem nem jelent semmit a mostani jobb és bal, mert kapitalizmus van, annak minden fekélyével. Ehhez az "elithez" viszonyítva a régi rendszer prominensei kispályások voltak.

Itt a Fórumon is megy a céltalan marakodás, mintha valamit is segítene rajtunk. Csupán a gőzt eresztjük ki! Annak azonban, aki most "nyeregben" van, akár "jobboldali", akár "baloldali", nem kell félnie, hogy nem tudja kifizetni a gázszámlát.

Már a (nagyon) régiek is tudták, hogy "inter duos litigantes tertius gaudet!" (Két veszekedő között a harmadik örül.)

Előzmény: Moonclown (277)