pint Creative Commons License 2006.06.10 0 0 1012
igen? az én gépemen szerintem nem is fut steam. de hogy az internethez nem szagol hozzá, az tuti.

más. az update (micsoda szép név) megjavította a pusztulásos problémát, és a kinézet is hirtelen megjavult, nincs lebegő lila asztalterítő, és minden látszik is. úgyhogy végig is nyomtam gyorsan.

pozitív:

1. szerintem a hangulat megvan, ugyanaz, mint a főjátékban, azaz, a háttér zseniális, a történet meg vacak. tehát a pozitív: a háttér, az interregnum, a szervezetlenség, a romok, a szállingózó kitudjami.

2. zombine féle "profi" gránátkezelés, és elemlámpás zombivadászat beszaratással

3. néha egész értélelhető volt a csapatmunka érzése, még inkább, mint a főjáték utcai harcai.

4. jól néz ki, kivéve örvénylő felhők

negatív:

1. már a hl2-ben is zavart, hogy ide-oda küldözgetnek, még jó, hogy jelentenem nem kellett. most a szokásosnál is erősebb volt a kézivezérlés, szabadság nuku, ravaszhuzogatóvá lettem alacsonyítva. (gordon! ugorj le a piacra, és hozzál egy szép nagy rollermine-t)

2. nem vagyok vevő alyx humorára. ez van. kimondottan kínos volt.

3. és az ajnározására se vagyok vevő. ez főjátékban hivatásszerűen radíroztam a stridert, ne legyen már az hőstett, hogy most lenyomtam egyet nagy nehezen. nekem különben is judith tetszik, szóval kislány, higgadj le.

4. amikor a hetedik autót kellett az antlion lukakra borítani, akkor már untam. igazság szerint már a harmadikat is. más dolgok is unalomig ismételve.

5. ügyességi vetélkedő, kimondottan az idegesítés szándékával. avagy kinek van türelme hat lógó csápot feszítővasazni le, hogy aztán ne zavarjanak az áramjárta víz feletti precíz ugrálásban. ide kellett volna egy gyorstekerés gomb.

6. ah, és a fegyverek. gravity gun visszament pirosba, miért is? barney odaadja a feszítővasat, ó anyám! és ő honnan szedte, mikor megsemmisült a citadelben?? nem baj, van mááásik.

6. ja meg amiket már mondtam: buta sztori, idétlen örvénylő felhők a citadel felett
Előzmény: TSL16b (1009)