mindenszentek Creative Commons License 2006.06.09 0 0 1813

nem vagyok kvantumfizikus...azt a fajta kvantumfizika lájtot viszont már ismertem

egyébként kihagyhatatlan tekintettel a vizuális ábrázolásra...

sőt még olyan - képi -  humor is van benne amit szerintem egy 11 éves gyerek is élvezhet

nem az volt a célom, hogy tudatos szinten vegyen le vmit...hogy mit vesz le...pl ebből az majd x év múlva fog kiderülni...elsősorban az ő számára:-)

van benne exteológus és minden féle tudós, emelett ügyesen egy sztori is bele van építve...hogy ne legyen száraz és a két vonal jól van ötvözve, vizuálisan stb pedig egyenesen csúcs

szóval mivel sztorija is van, ami egy fotós csajról szól...korhatár nélkül jöhet

summa summa alapvetően újat nekem nem mondott sem a tudományos sem a nem tudományos.-) világképről...de felejthetetlen élmény 

asszem idén karácsonykor jön dvd-n, de több reklámot már nem csinálok:-)

ja vannak pl fotók arról, hogy milyen alakzatba rendeződik egy pohár víz, ha arra ragasztasz egy cetlit és arra ráírod: szeretet, béke, öröm stb....itt megemlítik, hogy ha egy pohár víz ennyire ugrik erre a szóra...hogy szeretet talán többet kellene "gondolkozni" mielőtt megszólalunk...nekem meg mielőtt túl hosszan magyarázok 

Előzmény: Barátocska :) (1812)