Törölt nick Creative Commons License 2006.06.09 0 0 5194
"Suns fanek tradicionálisan kisebbségi komplexusban szenvednek, összehasonlíthatatlanul kisebb a csapat respectje, mint ami járna (lehet jönni Nash MVP címeivel, de azok is legfőképp csak vitát gerjesztett jellemző módon"

Ebben van igazság, de annyira azért nem súlyos a helyzet, ahogy bíró fronton sem éreztem azt, hogy tényleg tendenciózusan a Suns-t hátráltatnák. Itt visszatérhetünk akár a Phoenix játékrendszerére is. A Suns bármekkora előnyt képes elbukni és ez pont a szisztémából adódik, nem egy példát láttunk idén rá. Nowitzki persze ettől függetlenül érdemes művész, igazi Jászai Mari-díjas színész.

"Utólag persze tudom, hogy nem ezen múlt, de majd megnézem, te hogy reagálsz le egy ilyen szitut."

Voltak tavaly véleményes fújások a Detroit elleni hetedik meccsünkön, részemről akkor is letudtam az egészet annyival, hogy megvolt a lehetőségünk ellensúlyozni ezeket (büntetők, egy-két ziccer, amit nem dobtunk be), mégsem tettük meg. Pedig érzésem szerint nem indultunk volna kevesebb eséllyel a Spurs ellen, mint amennyivel startolt a Detroit, bár ezzel lehet, hogy újabb vitát robbantok ki, csak más partnerekkel.:)

"A lekezelő stílus nem állt szándékomban, elnézést érte."

Csak és kizárólag ezzel volt bajom, de akkor ezt megoldottuk.
Előzmény: Ciani (5191)