Fekhozni számtalan példát pro és kontra, felesleges, a tény tény marad, a mai ember a plázában veszi a húst és lehet, utálja a hentest. Ez van, ha majd valaki igazoltan fűevő remete, akkor a véleményét elfogadjuk!!!
Gondolkoztatok azon, hogy valami mégiscsak lehet azokban a rühes kis dögökben, hogy emberek milliói időt, pénzt, kényelmet, szabadságot, higiéniát és még sorolhatnám, feláldozva az otthonában akarja tudni őket (már látom, ebbe beleköttök, az otthonában, nem a szomszédban!)!
És gondolkodtatok már azon, nagy "állatvédők", de macskagyűlölők, hogy vajon kikből és kiknek a gyerekeiből lesznek természetet szerető, tisztelő emberek inkább, azokból, akik "csak úgy" utálják a macskákat, vagy akik higiéniai okoból utálják őket, vagy azokból, akik a fent felsoroltakat vállalva közelengedi magához őket, megismerteti őket a gyerekükkel, stb. Én még olyan macskatartót nem láttam, aki ne szeretne minden állatot, de olyan macskagyűlölőt simán el tudok képzelni, aki minden állat közelségétől írtózik. Persze vannak kivételek, de mondjuk azt ne vegyük átlagos viselkedésnek, hogy valaki azért haragszik rájuk, mert nem őshonosak. Olyan van, aki szereti a madarakat és miattuk haragszik rájuk, de nagy átlagban biztos vagyok abban, hogy aki frászt kap attól, hogy a macska bemegy a kertjébe, az a madarakat sem szoktatja magához télen, nem eteti őket, hiszen azok is szemetelnek, piszkítanak, de az ellenkezőjéről, hogy a macskatartók számára természetes a madarak etetése, szintén meg vagyok győződve!!!
(Amiket írtam, akinek nem inge, ne vegye magára!)
(És amit a macskatartókról írtam azt is inkább a kultúráltan macskát tartókról mondtam, nem a régi szokásokat követő vidéki lapátosokról!)