Ciani Creative Commons License 2006.06.09 0 0 5191
Persze, hogy savanyú, nem is kicsit. Mintha le is írtam volna ezt ide valamikor már.

Suns fanek tradicionálisan kisebbségi komplexusban szenvednek, összehasonlíthatatlanul kisebb a csapat respectje, mint ami járna (lehet jönni Nash MVP címeivel, de azok is legfőképp csak vitát gerjesztett jellemző módon, ráadásul a bírók nem is úgy kezelik,lásd game4, jaj máris bírózok :)). Az elképzelhetetlen magas szintet nem egészen értem, adott egy csapat, amelyik 2 kezdője (közte a franchise playerrel) nélkül konferencia döntőt játszik, ahol megsérül még egy kezdő és így is nyer két meccset. Mutass még egy csapatot,amelyik ezt megcsinálta, vagy akár csak a közelébe jutott...

Meccs közben tényleg többször fikázom a bírókat, mint kéne, ez tény. A távolról azonban szerintem túlzás, ha jól emlékszem a másik fórumon a game2 után te magad is megjegyezted a vicces FT-arányt (valami 36-11, ha jól emlékszem). Ezen kívül ebben a seriesben az utolsó meccsen az akasztott ki, hogy a 3. negyed második felében hat percen át semmilyen fújást nem kapott a csapat. Utólag persze tudom, hogy nem ezen múlt, de majd megnézem, te hogy reagálsz le egy ilyen szitut.

A lekezelő stílus nem állt szándékomban, elnézést érte.
Go Heat, nem akarom Cuban önelégült fejét látni.
Előzmény: Törölt nick (5186)