Haho
Na elszalt, akkor beirom meg1x. De egy kicsit rovidebben:
A temat azert hoztam fel, mert napi konfliktust okoz a kialakult helyzet, hogy nem vettem figyelembe egy kerest. Kivancsi vagyok masok hogy latjak, vagy hogy mit kellett volna tenni.
A kimaradt reszekhez.
1. Mar irtam, szandekosan kerestem vkit, aki oda tud koltozni, a lent leirt okok miatt. Ha nem ti, volt meg a sorban nehany jelolt. Ha a ketgyermekes haverom koltozik, akkor valszeg nehezebb lenne a helyzet, mert nagyobb helyre van szukseguk es . Ha nem lett volna senki, akkor ujra kellett volna gondolni a szitut. Ha egy lakast kiadok alberletbe, akkor valoban csak akkor mentem volna, amikor a dijat kell lekaszalni.
2. Valoban ket hetre Mo-n leszek ezen ido alatt, de nem szandekozunk nehany napnal tobbet Bp-en tolteni. Butorok meg nem nagyon lesznek. 1 kis huto, 1 mosogep. Mivel garzon volt, galeriaval ala epitett szekrenyekkel, a butorok zome marad. Szerintem max egy dohanyzo asztal, meg szamiogep asztal jon. A raktarnak meg azert raktar, mer egybe vettem egy rakas butort es van par felesleges cucc. De azert van ott meg hely. Sajnos a hatos ebedloasztallal egyutt kell, hogy lakjanak, meg a konyvespolcokkal is. :o) Mi van meg ott, nem emlexem.
En tovabbra sem ertem, miert jo az, hogy ti elkoltoztok. Ha beleolvastal a topikba - aminek orulok - akkor esetleg megvalaszolhatnad a 47. hosszazolasaban McFart altal feltett kerdeseket.