bevau Creative Commons License 2006.06.09 0 0 53
Sziasztok,
En lennek a baratno...
Eloszor nem akartam hozzaszolni, de par infotok meg hianyzik.
Teny, hogy nem az enyem a lakas, hanem a nymane. Erzelmileg azonban mar nagyon megviselt ez az ugy, aminek vege, mert hugomek elkoltoznek, johet a haver es maradhat ameddig csak akar.

Haverrol:
Nagyon koszonom neki, hogy nala lakhattunk 1,5 honapot, de mikor kerdezte, hogy alberletbe menjenek-e vagy lakhatnak a lakasba megmondta neki nyman, hogy laknak mar benne, egy szot se szolt, hogy es akkor ok akarnak-e minket. Felajanlottam, hogy mivel en 2 tuz kozt orlodtem, kifizetem haverek alberletet es hagyjak beken elni a hugomekat, de ezt elvetettek, miert en fizetnek. Nos en igy ereztem volna torlesztve az adossagot es nem viselt volna meg ennyire erzelmileg. Nekem nap mint nap mosolyogva kell nevelnem 24 oraban a 13 honapos kisfiunkat. Ennyi huzavona utan jolesett volna, ha nyugodtak az ejszakaim es nem folyton ezen a hulyesegen eszem a kefet.
Korabban is a haver reszesult elonyben velem szembe, es ebben en vagyok butanak beallitva. a miert nem mondtad hogy ne menjek - szoveggel voltam elintezve. /Dec 24-en veszelyeztetett terhes lettem, beverzessel, egesz nap fekudnom kellett. Szilveszterkor (7 nappal ezutan) este 10-kor nyman feloltozott es elment a haverhoz, csak masnap jott haza es ejfelkor felhivott BUEK-ot kivanni, mert szegeny haver dolgozott es kellett neki a tarsasag. :(( Ezt azota nem tudom megmagyarazni, hogy miert kellett volna velem maradnia -hisz te ugyis fekudtel- ez emberi es erzelmi dolog. Ugyanugy, mint a mostani nem akarok a haveroddal lakni keresre de akkor is oda fog koltozni a haver allaspont.
Szerintem kar tovabb vitatkozni, de ha ti ugy akarjatok...

Hugomek:
Azert az tobb segitseg volt, mint ahogy emlitesre kerult. Parat emlitek
Mikor kulfoldon volt 2 v 3 hetet teso jott 2 naponta bevasarolni, segiteni, mivel nem tudtam a babakocsit levinni az emeletekrol. Mikor kisfiunk korhazba volt szinten ok segitettek a bevitelben es hazahozatalban, este bejottek, hogy le tudjak furodni.
Tudnam meg sorolni, es tudom hogy ez a testveri osszetartassal magyarazhato, de ugy erzem nem azt erdemeltek, hogy ne vegyek figyelembe a keresuket.

Es most ha anyagiakrol beszelunk ami itt ugy lattam fo szempont par tanacsadonal:
tesoek elkoltoznek, haver nem fizet akkor most kinek is van kihuzva a zsebebol micsoda...

En B Zoltannal ertek egyet meg ha nem a tesomekrol lenne is szo. Ezt az elejetol mondom. Most mar mind1.

Na megyek mert ebredes van.

Udv Mindenkinek:
egy faradt anyuka
Előzmény: kishabos (51)