nyman Creative Commons License 2006.06.09 0 0 50

Ezek kuzol egyik sem volt igy hatarozottan kijelentve. Van egy szoba ami ami a mienk, de ha tolem ott akar konyvet olvasni, vagy a lazmerot a fiokbol kivenni meg teheti. Ugyanigy nem zavar, hogy megmelegiti a mikroba, vagy a tuzhelyen a cuccot, stb. stb. Hazibulit azert ne szervezzen (szerintem nem is fog). Amikor Budapesten vagyunk, akkor termeszetesen hasznaljuk a lakast, mivel nincs masik :o) Van meg egy szoba - a legnagyobb - ami most gyakorlatilag raktarkent funcional. Engem az sem zavar, ha ok aszondjak, hogy inkabb abba a szobaba laknanak, ahol a mi cuccaink vannak, ha athordjak a butorokat. Az udvari szoba ugye a jellegebol csendesebb, de a nap ott nem sut be pl. Miota ott laknak asszem talan 4-5x aludtam ott, de a baratnom tobbet van ott, mert pl vitte a csemetet az orvoshoz. Ahhoz meg Mo-ra hordjuk. Illetve ugye elobb en jottem, majd masfel honapra ra a csalad, ez alatt termeszetesen ott laktak.

Mint az elejen irtam nekem ezert is, meg mar irtam, masert is, kenyelmesebb ez, hogy ismeros lakik ott, mint kiadni a lakast penzert. Lehet hogy latszolag bukok havi nehany tizezret, de megbizhato emberek vannak ott. Ez fontosabb. Ugy erzem, hogy ez egy win-win szitu mindegyik felnek. Jott egy ilyen szitu, proszalom keresni a megoldast. Erre nem allapodtunk meg semmiben.

Egyebkent tok jo fej csaj, meg a ferje is, csak most jott ez a helyzet. Biztos en gondolkozom hujen, de nekem az a celom, hogy mindenki a legolcsobban, kompromisszumos megoldassal ussza meg, en sem szeretem ha mas kotoraszik a zsebemben. De hat biztos vannak mas szempontok is.

Előzmény: BZoltan (49)