Nekem is csak azokkal a barbárokkal van gondom, akik valami mély gyűlölettől vezérelve lövöldöznek a macskákra.
Milyen igazad van. Én is ezt magyarázom. Ha valaki szórakozásból, vagy egyszerűen poénból kimegy állatokra lövöldözni, az számomra is elítélendő. Csak sajnos az itteni galamblelkek keverik a dolgokat. Nagy különbség van aközött, hogy valaki saját akaratából fegyvert fog, és csak úgy fejbe lő egy macskát, és aközött, hogy valaki a saját gyereke egészségét védi kizárólag a saját területén belül a betolakodó, felelőtlen macskatartó állatkájával szemben. De még ott sem olyan módon, hogy szó nélkül végez vele a saját kezével hanem egyszerűen a természetre bízza a dolgot. A macskának esélye lesz elmenekülni, sőt, azt is ő dönti el, be kíván-e jönni a kertbe. Van neki esze, a kutyát pedig látja. Ha mégis bejön és veszít, arról nem én tehetek. Még az is lehet, hogy egyszer a macska fog győzni. Mint itt is olvashattuk, vannak kifejezetten terminátor macskák. :-D
De ahogy elnézem, egyesek szerint még nekem kéne kennelbe zárni a kutyámat, nehogy az ő kis macsekjának baja essen az ÉN kertemben, és hogy nyugodtan garázdálkodhasson, szarhasson itt kedvére. :-))) Hol élnek ezek az emberek?