Törölt nick
2006.06.08
|
|
0 0
1997
|
Nekem rendszeresen telesz*rták a környék macskái a gyerek homokozóját. Azért (is) vettem családiházat, hogy a gyerek normális körülmények között tudjon játszani, és ne kelljen a nyilvános homokozóba engednem, amibe a hajléktalanoktól kezdve a kutyákig mindenki belepiszkít. Csak sajnos egy darabig a kertemben sem volt jobb a helyzet, mivel a szennyezési feladatot itt elvégezte a macska. Tetézve azzal, hogy a kocsimat össze-vissza karcolta miközben a motorháztetőn sütkérezett. Védekezni kerítéssel vagy egyéb módon lehetetlen ellenük. Ahhoz sajnos túl jószívű vagyok, hogy magam lőjem fejbe. Úgyhogy az ősi módszerhez folyamodtam. 2 kutya kiengedve járőrözni. 1héten belül 2 macskát intéztek el. Azóta nincs probléma.
Nekem senki ne jőjjön azzal, hogy ez szívtelenség. Minden élőlény, az állatok javarésze is védi a területét. Az ember is. Felőlem ott garázdálkodik egy macska ahol akar, én nem bántom, de a területemre nem jöhet be károkat okozni. Ha kerítésen kívül marad, nem esik bántódása. De a gyerekem játszóterére ne piszkítson, mert ez nem alom. Vagy próbálkozhat, de számoljon ősi ellenségével, a kutyával. Eddig nem a macska áll nyerésre... |
Előzmény: guccica (1993)
|
|