Bird33 Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2667

Jóvanna, nem kell nekem ugrani, mint Tót a vadkörtének!!!

Halál komolyan nem értettem, hogy ha nincs meg az első csapat se, akkor miért a csereirányító kiléte a fontos???!!! Engem jobban érdekelne, hogy ki fog pontot dobni, ki lesz a kezdő pléjméker, meg ki az új center!! De mivel ti többet tudtok az ottani helyzetről, (legalábbis az új irányító-jelöltekről), gondoltam majd megválaszoljátok a kérdéseimet!! Mert, szerintem és bocs, ha ez nem egyezik a véleményetekkel, épp a cserepadotok az, ami szinte készen van!! Hiszen, ha a Gráczer, Szőke, Trepák 3-as marad + a fiatalok, az cserének nem is olyan rossz!!

Tavaly is az volt a hiba, hogy volt egy rakás gyenge, na jó, közepes külföldi: Konare, Maxey, Sanders és Green bár jó képességű spíler, de úgy látoma a reményket nem nagyon váltotta be, így ide sorolnám őt is..

Egyedül Kestutis volt nagyon jó!!

Ezért lenne célraveztő három, de minőségi külföldi és a többi helyen magyarok!!

Beszéltetek arról is, hogy jó lenne minél több sajátnevelésű magyar fiatal a keretben, de ha Kasza, Kiss és Tömösváry sem lesz szerintetek A-csoportos, akkor minek vannak??

Kaszát nem írnám le, nem minden a centi.. :))

Igazi vérebnek tűnt és a keze sem rossz, már amennyit láttam belőle, védekezéséről meg Spiveyt kéne megkérdezni!! Az persze nagy talány, hogy ez csak az adott meccsnek "szólt", vagy az ifiben is ilyen hajtós, küzdő gyerek???

Ui.: Senkit se akartam megbántani, bocs

Písz  

Előzmény: norris21 (2666)