cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2405

Szia TanDream!

Bocsi, hogy úgy tűnt, nem reagálunk a kérdésedre:

Bocs, hogy ismét szóba hozom az általam korábban említett témát, csak úgy tűnt teljesen elsiklottatok felette:

Attila "hőskorbéli koncertreelnemjutásáról" és annak következményeiről tud-e valaki valami infóval szolgálni?

Mióta rákérdeztél, ezen kattogott az agyam, hogy hol is hallottuk, esetleg olvastuk a sztorit. Pár rádióinterjút is végigpörgettem, ahol rémlett, mert úgy emlékeztem, mintha Robi is benne lett volna ennek az elmesélésében... Épp ki akartam kapcsolni most a gépemet, amikor beugrott, hogy talán nem is rádióban volt ez, hanem a Rita által készített hosszú interjúban. Gyorsan megkerestem a neten, és lőn:

ezen a linken http://www.zenekar.info/index.php?mi=cikkek&id=1130

És a sztori maga:

"- Tulajdonképpen az Erdész Robi az egyetlen tag, aki minden koncerten ott volt. Ezt Attila (Kollár Attila, fuvolista - szerk.) csak azért nem mondhatja el magáról, mert az egyik koncertet lekéste, pedig ő szervezte.

- Attila: Ez úgy volt, hogy cserébe azért, hogy az Egyetem biztosított próbatermet, időnként fel kellett lépnünk
építőtáborokban. És én egy másik táborban voltam, ahonnan megpróbáltam átmenni, de lerobbant a busz és nem értem oda. A többiek meg próbálták pótolni a fuvola hiányát több-kevesebb sikerrel. Aztán egyszer a Robi is lekésett egy koncertet, de az már a Napoleon Boulevard időszakban volt.

z.i.: Hát én nem igazán tudnék elképzelni Solaris koncertet fuvola nélkül...

S.: Nem is volt jó! :)"

Előzmény: TanDream (2395)