cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.06 0 0 2381

Azt a bizonyos meglepi videot többször is megnézhettük, hál' Istennek nem kellett nagyon rábeszélni Attilát, hogy indítsa el mégegyszer.

... és mégegyszer! Ugyanis összesen háromszor néztük meg :o))

Sőt, még egy Kansas koncert-DVD-t is megnéztünk így Solaris-tali közben a vége felé ;o) Tök jó volt!

* * * * *

Tamás szinte az egész találkozó alatt meg sem szólalt (...) kiderült, hogy annyi az egész: Ő nem hangadó típusú ember. Csendes, visszahúzódó, de mindenről meg van a véleménye, tudja mit akar.

Azért egy csendes poénja neki is volt, derültünk is egyet! Attila ebből is pont kimaradt, mert még éppen szerelte össze a technikát: a DVD-lejátszót, a projektort és a kétkazettás rádiómagnót, ugyanis ez szolgáltatta a hangot a DVD-khez :o))

Attila már csak a fejét kapta föl a nevetésre és kérdezte, hogy mi volt ez, de már hosszú lett volna elmesélni...

Az volt ugyanis, hogy szóba kerültek a régi koncertfelvételek, szétmálló szalagok, Robi mesélt ezekről; aztán megemlítette, hogy milyen magnóval készült az az anyag, ami rákerült az 1. archív CD-re. Erre mondtam, hogy "Igen, erről írtatok is a CD-füzetben". Közben mellettem Jata nagyban koncentrált, Robi is látta, hogy valami nem kerek... Meg is jegyezte, hogy az a magnó Jatáé volt, de ez az infó már nincs benne a CD-füzetben. Erre Jata már elmosolyodott, de mintha még mindig nem lett volna képben... Úgyhogy Robi kérdezte is tőle, hogy "Olvastál erről a CD-füzetben, nem? De a honlapon is elolvashatod, mert ott is fent van ez." Erre Jata már megszólalt: "Igen, a füzetet olvastam, de holnap nem fogom a honlapon is elolvasni, ha már egyszer olvastam az egészet..."

Na, és erre mondta Tamás mosolyogva: "Akkor olvasd el holnapután! :o)"

Előzmény: Bosi2 (2379)