Hey Hey Hey!
Mi a helyzet? Olyan sz*rul aludtam, hogy csak na. Rendesen elfáradtam és a torkom is már cafatokban volt... :D bár a végső sípszó után még egy hosszabbítást bevállaltam volna a győzelem érdekében.
Tökéletesen egyetértek az edzők határozataival, ha én lettem volna ott szintén így döntöttem volna... bár még így sem lehet - utólag - tudni mi lett volna a helyes.
Még most sem tudtam igazán leállni, de lehet, hogy nem is fogok egészen a vasárnapi meccs végéig. Sőtt!! Irány az edzések, mert a sok tejsavat fel kell valahogy szívatni. Ami volt, elmúlt. Egy szoros, kétesélyes mérkőzésen alulmaradtunk Magyarország egyik legjobban szervezett együttese ellen.
Köszönöm srácok a küzdést, a blokkokat, a lelket és a könnycseppeket... őszintén megható volt. Remélem legközelebb TD-kkel tudom meghálálni.
Köszönöm továbbá az edzőknek, illetve amerikai barátainknak akik egy emberként velünk küzdöttek a pálya szélén és hajtottak bennünket a siker felé.
További jó napot minednkinek!
ui.: Nekem is vannak képeim kb. 100 Mb méretben. Ha mondjátok hova, kinek, eljuttatom!
Kalaj! Légyszi kérdezd már meg nekem hol láthatóak a Soldierses képek!