fai Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1012

Először is gratulálok!!!

Ez egy kemény meccs volt és ti helytálltatok!!! Remélem még sok ilyen meccset láthatok tőletek, és a szerencse is mellétek áll!!!

Egyébként egyre nagyobb a híretek a városban! :-) Mikor mentem a meccsre, a Volánnak köszönhetően nem kaptam helyközi buszt időben vagyis volt egy busz a menetrendben, ami valójában nincs is. A Reptéri megállóban álldogáló nénike mérgelődésemet nézve csak annyit kérdezett: "Maga is a tojásosokat megy nézni?" Lehet hogy a nénike a pálya közeléban lakik?... Ebből erőtmerítve stoppal a himnuszra Falvára értem. :-)

Tetszett a meccs, kezdem ezt a sportot egyre jobban érteni és ezáltal élvezni is. Szégyen, hogy egy szolnoki csapat nem Szolnokon játszik!!! A város vezetése elgondolkodhatna ezen!!! De azért jó, hogy Falván nyomjátok, az mégsincs olyan messze. Ahogy látom egyre többen szurkolunk, jó lenne egyszer egy egész stadiont megtölteni. Megérdemelnétek!!!

Ja és a nap katarzisa meccsről hazafelé jövet volt: Egy buszon utaztam a farkasok néhány szurkolójával, akik a buszmegállóban kártyáztak, és akikkel le lehetett állni beszélgetni. Ja és a busz egyben maradt a végállomásig!!! Létezne ilyen egy Fradi-UTE után??? Egyébként elismerően nyilatkoztak ők is a meccsről, nem gondolták, hogy ilyen jók lesztek!!!

Szóval (hogy ne szaporítsam a szót): Jók vagytok srácok!!!

Üdv: Doki "0" (akin egyszer régen egy másik sportágban volt már zöld-arany mez)

Utóirat: Ha sikerül beszúrni, felrakok mobil háttérképet. Olyan kis egyszerűt. 2 méretben.