Ma mentem megint egy adagot a géppel, de most autópálya is volt benne! Gyönyörűen siklik a gép 130-140-nél is, bár úgy 110 környékén egy szűk tartományban enyhén beráz a kormány, amit el is hagy utána! Valszeg centírozási probléma, majd megnézetem, ha nem hagyja el.
Már van benne 360 km és a tank még félignél feljebb van. Kíváncsi leszek, mi lesz a végső fogyasztás!
Van három apróság, amit azért megjegyeznék a sok kellemes élmény mellett.
1. Filléres apróság, de nagyon hasznos lenne egy aprópénztartó. Talán megoldható lett volna! Így aztán a hamutartóban zörögnek a 10, 20, és 100 Ft-os "kosárpénzek".
2. A kormány nekem is egy kicsit balra áll, nincs teljesen középen, de ha ez lesz a legnagyobb baja, felőlem maradhat így!.:-)
3. Ez egy kicsit érdekesebb jelenség, nem tudom ti tapasztaltátok-e? A lényeg, hogy amikor olyan kicsi gázt adok, hogy szinte csak gurul az autó, akkor furcsa pumpálást érzek a gázpedálon. Amúgy is van egy kicsi holtjátéka a pedálnak, de kissé idegesítő, hogy lágyan gurul a kocsi, a cipőtalpamon meg dobol a pedál és addig csinálja folyamatosan, amíg vagy felengedem teljesen alapjáratba, vagy nagyobb gázt adok.
Egyelőre ennyi.
Még mindig nem mentem vele sötétben, pedig amennyit láttam a garázsban a műszerfalvilágításból, azt ki kell próbálnom az úton is hamarosan, mert nagyon bejönnek ezek a fények! No meg kíváncsi vagyok a fényszórókra!