gsn
2006.06.04
|
|
0 0
5093
|
Maradni maradtak, az biztos. De amilyen játékos volt a 90-es években meg a 2000-es évek elején, meg amit átélt a vesegondjai miatt... És maga az, hogy még most is ott van. Plusz azért az elmúlt 10 év top 5 centerében simán benne van szerintem.
Jó, ma már padot koptat, lassabb, és nem az a játékos, aki még anno Sydneyben is pattogtatott a Team USA-ben meg a Heatben évről évre 20 pont körül-felett, de hasznos, jó cseréje Shaqnek. Szerintem sokkal inkább rászolgálna, mint Payton, őt valahogy sosem szerettem, de hát ha nyer a Miami, akkor neki is meglesz. :D Shaqnek meg már van elég amúgy is. :DDDD Wade-del az természetes, hogy ők ketten adják ennek a mai Heatnek a legtöbbet, és esetleg néha még Jason Williams felér melléjük. Wade szerintem igazi győztes alkat, a képességei alapján egyértelmű, hogy nem is csak egy gyűrűre szolgál majd rá, szerintem lesz lehetősége arra, hogy majd a jövőben többért is játsszon. (Shaq nélkül azért majd nehezebb lesz neki, de ki tudja mit hoz a jövő. :D) Na de csak nyerjék meg ezt egyelőre. :-) |
Előzmény: Bosco (5090)
|
|