ximot Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1730
Ha már itt tartunk, én is megmentettem a télen egy szerencsétlen kis állat sorsát, aki elpusztult volna, ha hagyom a természetben, nevezetesen egy süniről van szó, aki második alm volt anyáron, így esélye sem lett volna. De ez téged úgysem érdekel. Szarok én a társadalomra, meg az elismertségre, nagyon jól megvagyok ezek nélkül is. A kertembe meg sajnos eddíg tényleg úgy mentem ki, hogy "szimatoltam", de nem azért , hogy kiderítsem, hogy járt -e e macska, hanem azért, hogy kiderítsem, szart-huggyozott-e megint mindenfelé. Az, hogy járt hideen hagy. Ha csak járna, meg is simogatnám. Költségről beszélsz, meg más árváknak megmaradó helyről? Könnyek futnak a szemembe, téged humanitárius aranykereszttel kéne kirakni tetőtől talpig. Mi a faszt számít neked a költség, ha ennyire nemes lehetsz? Közben titokban gyúlölöd a madarakat, akik összefossák a drága perszilszagú mosott ruhád? Teregess bent a házban, ilyen egyszerű, úgy nem kerül szar a textilre. Pont, mint a macskatartás, kerítésen kívül...