lokomotivum Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2359

"Aztán még másra is gondoltam sokszor, de azt meg egyenlőre nem merem elmondani."

Nos megvolt a találkozó és az is bejött amiről korábban nem mertem beszélni. Ez pedig a dvd volt. Igazából valami videó felvételre gondoltam, az is igaz, hogy egy kicsit hosszabbra, de ez a kis rövidke bejátszás is nagyszerű volt.

Egy korábbi hozzászólásomban negatívumot hoztam fel, de itt az ideje a dicséretnek is. Tényleg köszönjük a szervezőknek, hogy létrehozták ezt a találkozót! Amikor ott úgy együtt voltunk olyan érzés volt rajtam mint a tizenéves kissrácon amikor az első randijára megy. Igyekeztem fesztelenül viselkedni, de azért eléggé izgultam. Nem féltem semmitől, de az, hogy kedvenceimmel és a rajongótársakkal egy körben ülhetek nagyon feldobott. Igazán csíptem a kötetlen családias hangulatot, hogy nem kellett érezni az alantas rajongó szerepét, hogy tényleg barátaiknak tekintettek minket. Gondoljunk bele hány együttes lenne hajlandó arra, hogy összeüljön a rajongóival és jókat röhögjön velük. Én inkább valami olyat tudok elképzelni, hogy valami színpadon fenn ülnek egy asztal mögött és a fanok meg lentről kérdezhetnek valamit, persze mindig csak az akire a managger éppen rámutat, aztán egy óra múlva lefújva a "beszélgetés". Láthattuk, hogy nekünk mennyivel másabb élményben volt részünk.

A kvízkérdések között szerepelt a következő stúdió-cd tervezett megjelenési időpontja. Attlia célzott rá, hogy az egyik riportban erre konkrét választ is adtak. Ki tudja melyik volt ez a riport? Szívesen meghallgatnám újra, ha ez még lehetséges!

folyt. köv.

( a kislányom is gépelni akar)

Előzmény: lokomotivum (2302)