Vida, nem tudom, miért jönne el Kecskemétről? Biztos tehetséges, meg minden, de nem tudom... Szerintem nem ő a jelöltünk.
Kutasi már más eset, ő már bizonyított, de szintén feltehető a kérdés, miért jönne el Körmendről? Nálunk is csak 2. számú lenne, ott is az, szóval nem lenne előrelépés neki. Akkor miért?
Simon... Nisától csak jót hallottam róla, amit én láttam tőle az se volt rossz, de hozzáteszem mindjárt, hogy olyan nagyon nem is emlékszem már rá. Még (?) sérült, de ahogy olvastam a topikjukban, meghívót kapott a felnőtt(!) válogatott nyári táborába, szóval a szakma is lát benne valamit... Én e három közül őt választanám, de mondom ezt igazából majdnem látatlanban.
Viszont, most, hogy így gondolkodok, Cseszlaival mi van? Ő magyar, irányító, de szerencsére talán már nem számít "fiatalnak", szóval talán kiesik a szűrőnkön... Viszont az ára kb. a mi kategóriánk. Tudom-tudom, de pl. Gráczerről is milyen mélyről indult nálam/unk, és mégis volt olyan időszaka, mikor szerintem a legjobb magyarunk volt.