Mirrmurr Creative Commons License 2006.06.02 0 0 583

Megmosolyogtató valóban. Mint írtam, csenevész voltam, de hát mit csináljak, ha ennyi telik, alkatilag ilyen vagyok.

Az a kreatinozás arra jó volt, hogy meggyőzzön, a szervzetem nem fog tőle "kirobbanni". Mint említettem, egyedül az Attack!-től éreztem valamit, és nem azt írtam, hogy "nagyon bevált". Ráadásul szarok a rendszeres kúrákba, tehát megvolt a hat hét, a következőt meg pl. három hónap múlva kezdtem. Tehát valóban, rendszertelenül csináltam, de a hat próbálkozás/kúra az hat próbálkozás/kúra, nem tudom máshogy számolni. Ezt is az utóbbi két évben.

Az edzés is, mint írtam, igazából télen ment jól, most is vizsgaidőszak van, hétfő-kedd, amikor tudok edzeni, aztán esetleg szombat, talán a héten már nem, ez így lóf*sz. Magyarul: mikor belelendülnék, akkor zükkenek ki a ritmusból.

De mindezekkel együtt, előbbre kéne tartanom, de elkönyveltem annak, hogy a természet ilyen adottságokkal ajándékozott meg. Cserébe viszont mikor más kiköpi a tüdejét a focipályán egy óra után, én még vígan fickándozok:)

nem rögtön a tápkiegészítők rengetegét állítja a fejlődés középpontjába

Ebben is egyetértünk, mindig is ezt hangoztatom én is.

Előzmény: lzleo (581)