Toljadneki Creative Commons License 2006.06.01 0 0 3126
Ahoi !

No, megjártam a futóművest. Diagnózis : Az értékek jók, a kormány mégsincs középen.
Tesztkör, muki nézi, eh, ez valóban nem szép látvány ( max. 10 fok lehetett az eltérés a vízszinteshez képest, de inkább kevesebb), igazam van, megcsinálják gariban ( a hétfői szervíz után... ). Megoldás: az értékek egy -tól - ig intervallumban jók, namost nálam mondjuk a -tól értéken volt minden, most átállították az -ig értékre és penge minden. Az autó ugyanúgy nem húz semerre mint eddig, mindemellett a kormány középen van ! Huhh, egész más így vezetni is, elég rigolyás vagyok az ilyesmire, jó a tudat, hogy minden pöpi az autón. Ja, és eszükbe sem jutott, hogy a kormányt arrébb rakják néhány ricnivel, mert ez egy "huszonéves autónál megoldás lehet, na de ez egy új autó, be kell állítani rendesen". Szóval elégedett vagyok. Korrekt kiszolgálás, korrekt probléma megoldás, és az autó újra olyan, mint amilyen volt annakelőtte.

Más. A váltásoknál korábban említett bólogatás kezd megszűnni nálam, 4300 km körül vagyok. Vagy csak bátrabban vezetem ? Ki tudja. Mindenesetre egyre jobb ez az autó !

:))

Üdv. Toli.