shane1 Creative Commons License 2006.06.01 0 0 131

Sziasztok, én az év elején vettem egy LG no frostost (be is írtam ide :-) )

Akkor nekem azt mondták, hogy a no-frost technológiát elsőként a Samsung és az LG kezdte el, tehát ha valaki ért hozzá, akkor ők.

Nekem akkor nagyon tetszett a Samsung, de helyhiány miatt az LG-t vettem meg.(Mondjuk azóta nem bánom, mert egyéb eszközökből a Samsunggal sok bajom volt mostanában (porszívó, nyomtató stb, bár ez nem jelenti, hogy a hűtője is rossz))

Nagyon szeretem, bár néha azt veszem észre, hogy a fagyasztó az ajtónál cseppekben jegesedik, aztán elmúlik (nem sikerült még rájönnöm mikor csinálja, mindig rendesen becsukom, és vízszintesen is áll)

Amin én megdöbbentem, de gondolom ez ennek a technológiának a lényege, hogy a fagyasztóban a hőmérséklet -1 és -18 fok között ingadozik.

Az sem igaz, hogy ha beteszel valamit akkor az nem fagy össze. Összefagy, nyilván, ha van víztartalma és rendesen zárt csomagolásban van. Egyébként meg klasszul kiszáradna :-))) de tényleg nem fagyna össze :-)))

Mikor megjött a hűtő, és ugye nem sok fagyasztani való volt, tettem be jeget, aztán ott is maradt, a múltkor vettem észre, hogy ami a tálban volt jégkocka az is majdnem teljesen eltünt, és ami a tartóban volt az is :-)

Egyébként jó, és a felső fressentartó rekeszben a sajt is nagyon sokáig eláll, nem penészedik be, és nem is szárad ki folpackban.