"A következõ miniszterelnök - talán már 2010-tõl, de egész biztos 2014-tõl - Dávid Ibolya lesz konzervativ-liberális kormánnyal."
Hu, ez azert meresz joslat...Konzervativ-liberalis partok nem igen szoktak kormanyt alakitani, realisan az 5-10%-os savban van eselyuk, akarcsak az FDP-nek Nemetorszagban. Ezen felul David Ibolya minden tiszteletem ellenere nem Margaret Thatcher es nem is Golda Meir (megha undok, eroszakos szipirtyosagban fel is veszi veluk a versenyt. Szerintem a max, amit el tud erni, hogy az FDP-hez hasonlo merleg nyelve szerepbe keruljon, azaz mind a ket oldal szamara elfogadhato, bar nem szeretett,, koalicios partner legyen. Ha valami, szerintem egy koztarsasagi elnoki poszt jobban megfelelne a habitusanak.
Merkel nem unalmas, poros hivatalnok. ...csak legyen minél elõbb vége a nagykoalának."
Hat en sem latom a sziporkazo szellemességét, vagy a media hasznalataban meglevo kiemelkedo tehetseget...
Nem hiszem, hogy Nemetorszgban sokan rajongananak a nagykoalicioert, kenyszer szulte megoldas. Azonban ha te konzervativ-liberalis udvozletet kuldessz, akkor azt hiszem jobban jarsz, ha meg egy ideig kitart a koala, mert szerintem a balhet a CDU/CSU vinne most el, es az SDP jonne ki a dologbol nevetve.