KRC Genk Fan Creative Commons License 2006.05.31 0 0 65
Csa!

En tisztaban voltam vele, hogy te milyen vilagitastech.-re gondoltal es hogy az mennyivel daragabb es jobb! Amikor azt irtam, hogy "megtalaltam az izzokat amiket kerestem" akkor magamra gondoltam, hogy magamnak talaltam meg amiket magamnak kerestem!:) Csak gondoltam ide is belovom a linket. Vagod?:P

Amugy nagyon a fulembe ultetted a bogarat ezzel a bi-xenonnal:D Ma lattam egy xenonos Fabiat.. gyonyoru szep hofeher fenye volt es eszmeletlen jol megvilagitotta az utat... hmmm:) Egyszoval jo dolog!

Jah en is havonta mosom a kocsit persze csak kezzel meg soha az eletbe nem vittem egy automat sem gepimosoba. Az utobbi idoben pedig mar waxolom is. A muszerfalat es a tobbi muanyag elemet pedig fasza kis Holts habos szilikonos(?) apoloval tisztogatom. Sarhanyo soha nem volt a kocsin, mar igy kaptam kezhez hala az istennek. Az valami fortelmesen nez ki ezen az auton!:) Viszont ahogy mondtad, jol televeri a hatuljat minden szarral!:D De kit erdekel, imadok autot mosni!:)))))

Meddig "eresztetted" meg a kocsidat?:D En lejton lefele 183-ig toltam mert tovabb mar nem mertem. Sik uton 166, ahogy a konyvben is le van irva.
Mennyit mesz 1 tankkal? En 42 liter gazolajjal elmegyek 700-800 kilometert vegyes hasznalatban.

Nah eleg volt az irasbol!
csa!
Előzmény: 1.6vtr (64)