Heartbreaker Creative Commons License 2006.05.30 0 0 419

Megyesi Gusztáv cikkeit jól ismerem, valóban használ erősebb kifejezéseket, de mint említettem volt, messze-messze nem olyan hangnemben és kontextusban, ami jobbról mindnenapos. Mellesleg Megyesi iróniával használja az inkriminált kifejezéseket, nem gyűlőlködve. Még egy különbség. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy ismerem az öreget (tanított két félévet), és soha, a büdös életben nem hallottam utálkozni magánemberként sem.

Az indulatról: természetes, még meg is értem, ha nem is osztom. Viszont egy dolgot fel kéne fogni: ilyen hangnemet egész egyszerűen egy nyugati típusú demokráciában nem lehet használni. Illetve lehet, ahogy azt sem tiltja egyetlen tv. sem, hogy valaki büdöseket fingjon egy tömött villamoson, de a delikvens akkor azon se csodálkozzon, hogy ha undorodva fordul el tőle a tömeg.

Továbbá a Matula magazin stílusa nekem is büdös, ami jobboldalon bunkóság, az baloldalon is az. Csak nem értem, hogy egy Matula magazint milyen alapon emlegetsz egy napon a MaNemmel, ami állítólag a jobboldali sajtó zászlóshajója, a Demagógratával, vagy a RémHír-TV-vel. Messze nem egy kaliber.

Előzmény: VIII. Nagyapó (414)