Hali!
Ezek konkrétan parfümök (közel 100 illat) (ugyanilyen illatú after shave és tusfürdő). Remek minőségű alternatív illatok. Pont az a jó az egészben, hogy illatokat mindenki használ. Vmelyik nap egy barátom mondta, hogy ő sosem használ parfümöt. Kérdeztem tőle, hogy akkor nincs is kedvenc illata? Erre mondta, hogy De, csak ő nem parfümöt használ, hanem after shave-t lögyböl magára minden nap. Úgyhogy rendelt is tőlem.
(Kozmetikai dolgok (smink, arckrémek, stb. ) én sem lennék hiteles, mert nem nagyon értek az ilyesmihez.)
A legjobb tényleg az az egészben, hogy dinamikusan fejlődik az egész piacunk, a csapatot könnyű bővíteni, mert illatot mindenki használ. Mindenki jól jár. Az is, aki
- csak magának és családjának akar vásárolni (mert nagyon kedvezményesen juthat a termékekhez)
- aki eladásból akar pénzt keresni 40-44%-os árrés!
- aki hálózatot akar építeni (mert parfümöket szinte mindenki használ, és mindenki örül, ha még olcsóbban juthat a kedvenc illataihoz)
- parfümökhöz külön ismeretre nincs szükség, könnyű eladni
De jobbat mondok. Csapatom egyik tagja hivatásos katona (tiszthelyettes). Pici gyerekük van, úgyhogy kapásból megtetszett neki az egész, amikor mutattam. Elhatározta, hogy a baba "dolgait" a parfümeladásból / hálózatépítésből fogja fedezni. Hetente 10eFt-ot keres belőle (havi 40eFt) és most még nem dolgozik vele, csak mindenkinek elmondta, hogy mivel foglalkozik. Most kezd vele tul.képpen igazából dolgozni, mert most kezd el építeni Hálózatot.
Szóval, tudom ajánlani, ha gondolod írj mailt: pfityo@freemail.hu
Ilyen tapaszokat még nem hallottam.