apepee_ Creative Commons License 2006.05.30 0 0 926
Én 4 éve kaptam egy Quarz felvevőt, bementem egy boltba, hogy akarok bele filmet, a harmadik boltban volt egy srác, aki mindent elmondott, hogy hogy-mi-merre. Akkor az volt, hogy N8ast nem is tudott szerezni, S8at Kodakot, ott nagyon letettem róla...gondoltam sosem lesz alkalmam ebbe filmet venni. Idén meg már otthon hívhatom a filmet, és nem tudom ugyan, hogy meddig csinálom majd, de még nagyon élvezem, aztán ha nem fogom, akkor majd találok mást. Mondjuk egész biztos hogy nem egy mindennapi technika lesz. Nem is azért mert ellenük vagyok, hanem, mert sosem terítik ki teljesen őket. Pl. Mennyi a sorbontása egy miniDv kamerának? Egy ismerősöm mindig siemens csillagal megy tesztelni őket, meg más etalonokkal...
Azt a rendszert uralhatja az ember CSAK, amit ismer!

A Starwars-ról meg annyit, hogy az a HD az egy saját fejlesztés (Sony+Panavision talán) és nem holmi 1000 soros a bontása és drágább is, mint a 70mm-s film...

Csak ne keseredjünk el!
Igazság mindig is lesz, és ahol igazség van, ott "ellenség" is.
Az ellenség meg azért van, hogy legyőzzük.
Szóval sose lesz terített asztalon az igazság, de mi megtaláljuk :)

Egyébként egy filmzenét csinálok, egy rész van benne amikor a basszushang elszáll benne...mondom kimentem sávonként, és mire jutok igy éjjel 2kor??? bassszáll.wav
Hát már nem is lehetek stabil egzisztencia... :)