Ne bohóckodj már.
Ez az picinyke egyetemista egyértelműen Orbánnak nyalint, a mellett áll ki, aki kvázi csak szóban vállalt felelősséget az újboli buktáért és az egész kontraszelektált, megélhetési társaságért.
Szerinted ki nyomta ki a mókusnak a belső infókat, főleg, hogy a kölök ezeket a szivárogtatásokat veti a Poki szemére, kinek a megbízásából esik neki a Pokimanónak és a többinek?
Orbán egyszerűen csak időben leépíti a lehetséges konkurenciáit.
Évek óta látszik, hogy módszeresen építi le, szórja ki a régi elvtársait és csak totálisan, 100%ra hozzá hű, tőle anyagilag, egzisztenciálisan függő szervienseket emel maga mellé.
Vasárnap azt mondta a bugás Jakab Pityuuúnak, hogy ha kell, akkor ő az 5 fős Magosz különítmény mellé áll akár a frakció ellenében is. Sőt, megyei közgyűlési helyeket ígért nekik, ezeket megint csak a régi elvtársai ellenében tudja odapasszolni. De az önkormi választáson például a KDNP kap jóval több helyet, mint ami a súlyánákl fogva megilletné, ez megint csak a Fidesznyikek rovására megy.
Azt mondják, hogy 2002ben is a Kövér dobta be a kedves Pokorni papa előéletét a köztudatba, előtte egy évvel még hősi ellenállót faragott a Duna TV egy dokumentumfilmben Pákozdi "elvtársról".
Pont időben, nehogy jelentős konkurenciája legyen a választási bukta miatt megzuhant Gazdának.
A Fideszen belül olyan információs és besúgó rendszer van, hogy ahhoz képest az ÁVH vagy a KGB kutya farkincája.
A kisRogánt is évekig szívatta az Orbán 2002 után, mert a 2003-as kongrit megelőzően egyedüliként merte feszegetni a bukta felelősségét, megnevezve Orbánt.
Ekkor hozta le a Blikk a szaftos sztoriját Rogánról és a Loppertről.
Akkor úgy be volt x@rva Orbán, attól hogy megpuccsolják, leváltják, hogy kör e-mailban, SMSben kirendelte a Polgári Köröket a Kongresszusi Központhoz.
Én is kaptam egy ilyen Tanu stílusban írt mailt, amit időközben a röhejes szövege miatt visszavontk, be is nyomtam ide a zIndexre, ki is vágott érte egy Fidesznyik modera.
Ez a HUNHIRes izé, mi ha nem felvezetője ennek az MNes cikknek?
Az írás azt sugalja, hogy ez a sajtós kölök úgy jött a semmiből, a Pokorni támogatásával.