pálmácska Creative Commons License 2006.05.28 0 0 463

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Kedves Vera! Én jövök rendszeresen a topicra, és pont ezen gondolkodtam, hogy még nincs is nyári szezon, és már nem érdeklődik senki Milánóról? Örülök, hogy Fredné is megvan.

Szervezkedek ezerrel, pontosabban most vettem új autót, illetve 10 nap múlva lesz meg, mert a Yarisommal frontálisan ütköztem 1 éve, azóta szenvedek az autóvásárlással. Tehát amíg nincs autóm, nem tudok nagyon jönni-menni, úgyhogy  mégcsak a fő pontok vannak meg. Templom, étterem, süti stb.

Én Esztergomban születtem, és Táton nőttem fel, az ott van Egomtól (így hívják arrafelé) 6 km-re. Hát igen, a Bazilikában házasodni örök emlék marad.

A Da Vinci kódot mi is moziban néztük meg, mire leültem volna olvasni, addigra játszották a mozikban. Nekem pont az ellenkezője a véleményem a filmről, ugyanis aki semmit sem tud Da Vinci munkáiról, stílusáról, és lövése nincs a bibliáról, az nem is tudja élvezni a filmet. Most ettől az írótól olvasom a Megtévesztés fokát. Az  is nagyon jó. Ajánlom neked.

Mi még nem tudjuk a nyaralás célját, de mindenképpen megyünk, most mondták a Tényekben, hogy az elmúlt 100 év legcsapadékosabb májusa volt, és a nyár sem lesz másképp, nem lesz olyan, hogy huzamosabb ideig meleg. Sok eső, enyhe nyár. Én személy szerint rühellem az ilyen időt, tehát irány dél. Én Olaszországot szorgalmazom, a párom Görögországot. (megjegyzem, tehát irány Olaszo.)

Az Il Divóra én is nagyom vágytam, de valahogy mi sosem jutunk el semmiféle rendezvényre, egyébként a párom sem "csápolna" az első sorban. A csápolni kifejezést nemrég hallottam. Hát nem a mi korosztályunk használja.

Hiába mondom neki, hogy menjünk el Milánóba 3-4 napra ősszel, ezerrel ellenáll, nem érdekli. Pedig én menni fogok, nagyon megfogott. Nem is tudom, talán a jólöltözött emberek, meg a tisztaság. Ugyanis én tisztaság és rendmániás vagyok, és a párom szerint nem normális.

Előzmény: Veronica Pinter (460)