Szürkeszamár Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2034

Régebben már írtam róla, hogy milyen rossz tapasztalataim vannak különböző társasház-kezelőkkel. Valószínűleg többségeteknek sem ez az első lakhelye. Ki-ki hasonlítsa össze a kert, takarítás, számlázás, karbantartás stb. tapasztalatait az előző lakhelyeivel. Itt most nem részletezem a kalandokat az előző lakhelyeimen, de nekem a mostani toronymagasan a legjobb! Árban, szolgáltatásban, szervezettségben egyaránt. Semmi közöm az AL-hez, csupán életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy a sok építkezés közül épp az IKON-ban vettem lakást.

Férfi vagyok, lehet hogy ezért kevés érzékem van a kerthez, takarításhoz, de az én mércémmel az emeletem mindig tiszta, a bejárat úgyszintén, a közös költség teljesen elviselhető és nem bonyolítják az életem feleslegesen. Ha még a kertből is kitépkedik azt, amit én gaznak vélek, akkor már teljes a boldogsábom.

Amiért fizetünk, arra persze rá kell kérdezni, nehogy ellustuljon a társaság, de ha javasolhatom: mielőtt valaki nagyon fel akarná mondani a szerződést a mostani társasházkezelővel, az előtte kéretik találni egy jobbat! Nekem semmi kedvem végigpróbálni a "két szék közé esetett" illetve a "csöbörből-vödörbe" jellegű népi bölcsességek gyakorlati megynyilvánulását. Van elég dolgom enélkül is!

A közgyűlésen volt szó a számvizsgáló bizottságról. Emlékszik még valaki, mi ezzel a helyzet? Oda tényleg lehetne lakót delegálni.