Mirrmurr Creative Commons License 2006.05.28 0 0 561

Vicces a helyzet. Mikor elkezdtem súlyt fogni a kezembe 6 éve, 25 évesen, voltam 69 kg és 182 cm. Fura volt, ahogy a haverommal szenvedtünk 35-40 kilóval fekvenyomásban, miközben a terem közönsége 100-120 kilókkal nyomott:) De senki nem szólt egy rossz szót sem, mindenki segített, sportmúltjától függetlenül.

Szóval 40 kg volt a csúcsom akkor, most se sokkal több:) Most vagyok 76 kg és 183 cm. Fekve a csúcsom 90 kg, szériában nagyon jó esetben 80 kg, a 70 kg bármikor. Innen nem tudok feljebb lépni. Igaz, mindig akkor van kihagyásom, amikor eljön ez a lépcsőfok. Most épp vizsgaidőszak, előtte akármi, hülyeségek. Télen tudtam edzeni úgy, ahogy szerettem volna, akkor meg is volt az eredménye.

Eddig csak és kizárólag fehérjét fogyasztottam, illetve volt vagy hat kreatinkúrám, igazából az Attack! nevű kreatinkomplex vált be legjobban, ez vizesít a legkevésbé. Én nem szeretem a hízott fejet, testet, ezért nem érdekel a Volumass35. Sajnos az alkatom nem csupa szálka, illetve inkább a kitartást igénylő sportokra alkalmas az izomzatom. Foci, hosszútávfutás, ilyenek.

De azért próbálkozom, állítólag a kitartás meghozza gyümölcsét:)

Előzmény: Törölt nick (557)