KRC Genk Fan Creative Commons License 2006.05.27 0 0 60
Hi again!

De szep is a c4 coupe, de nekem inkabb az 5 ajtos valtozatra faj a fogam mert mar tervezgetunk a parommal egy gyerkocot es akkor mar kenyelmesen szeretnek ki-be szallni a kocsibol, meg amikor hazamegyunk mindig sok a csomaggal jovunk vissza, kenyelmesen akarok ramolni!:)
Van egy holland forum ahol az egyik sracnak gyari navigacioja van, neki az a kijelzoje nagyobb, vagy inkabb magasabban nyul ki felfele ahol nekunk az ora es a radio kijelzoje van. Na neki ott mutatja a navit.
A valtoval kapcsolatban mindenkeppen kerni fogok egy uj betanitast es ha az sem segitene, akkor meg tenyleg szet kell majd szedniuk es jobban belenezni az autoba..
A forumos szakik mar nagyon sokszor voltak a segitsegemre.:))) Ebben a temaban is adtak mar par tanacsot.:)

Van egy-ket bonto a kornyeken, ha van amiben tudok segiteni akkor szivesen korbekerdezem oket! Pontosan mire gondoltal?

Evente ketszer, jobb esetben haromszor megyunk haza nyaron mindig, aztan vagy karacsonykor vagy tavasszal. Eddig otszor jartam meg a belgium-mo utat a kisautoval es hala istennek nagyon kenyelmes ulesekkel aldottak meg a francia tervezok a c2-t...legalabbis nekem nagyon fekszenek:)

Autoapolassal hogy allsz?

U.I.: msn vagy icq cimed publikus?:)

csao!
Előzmény: 1.6vtr (59)