KRC Genk Fan Creative Commons License 2006.05.27 0 0 57
Csa!

Persze kint jarok vele szervizben, kotottem egy 5 eves teljeskoru garanciat ami havi 26 euroba kerul nekem. Szuksegem is volt ra, mert januarban ki kellett cserelni a turbot mert mar 2000-es fordualtanal elkezdett csunya sipolni. A sensodrive-val vannak ilyen-olyan "problemaim". Az elso az lenne, hogy egy ideje 1-esben indulasnal kicsit beremeg az auto, mintha rosszul kuplungolna az ember, aztan ugyan ezt csinalja mikor 2-esbe is beteszi a robot(kezi valtasnal is). Azon felul megszunik ez a jelenseg. Ketszer volt ezugyben szervizben a verda, mind a 2X volt egy szoftver update azt mondanom sem kell, hogy semmit sem segitett. Sot... az utobbi ota elojott meg valami. Ha kihuzatom a kocsit akkor valtasnal mintha csak egy ici picit tulporogne a motor, nem is tudom hogyan irjam le maskeppen. Latszik is a fordulatszammeron is, hogy a valtas pillanataban egy nagyon kicsit megugrik az oran a mutato es a motor hangjan is lehet hallani.

Meg egyszer elviszem a mostani szervizembe a kocsit, csak mostmar joval erejesebben fogok fellepni mert ez mar igy tarthatatlan, hogy keptelen befekudni a kurva auto ala, vagy elvinni egy tesztkorre es megnezni hogy ugyan mirol is beszel a tulaj. Miert nekem kell megmondanom nekik, hogy mit csinaljanak?

Jol teszed, hogy bi-xenont raksz a szep fekete kandurodba en is oda vagyok ertuk, de en ezzel inkabb varok a c4-ig amire ha a joisten is ugy akarja, akkor kevesebb mint 2 ev mulva becserelem az autot.

Lattam, hogy szepen fexik az uton az auto.!:) En is terveztem ilyesmit de inkabb letettem rola mert ahogy ismerem magam biztos odabasztam volna parszor az aljat mert itt 100 meterenkent vannak fekvorendorok, es nemelyik igen magas... Nem is ertem, hogy merted az otthoni utviszonyok mellett lefektetni a kocsit!:P

Igen, itt kint eleg sok van belulok most mar. Amikor megvettem enyem volt a masodik a varosban:D

Nah asszem mar eleget irtam!

csa!
Előzmény: 1.6vtr (56)