Én meg Huntert.
Teniszt akartam nézni, felkészültem lelkileg. Hazarohantam a munkából, úgy felgyorsulva még megcsináltam, amit muszáj volt, aztán vettem a cigimet, meg a colámat, és kényelmesen elhelyezkedtem a fotelben. Jött volna a tenisz, de nem jött, mert esett az eső, és bejelentették, hogy akkor most snooker.... Valahogy nem jött, hogy felálljak, ottragadtam.
És tetszett! Nem igazán értettem mindent, ezért a végén megnéztem a szabályokat az Interneten.
Hát így kezdődött......... Mostanra megveszekedett snooker-rajongóvá váltam, megnézek minden meccset, ott ülök a tv elött hajnalig, szidom az Eurosportot, ha kihagy valamit, vagy ha félbeszakítja a közvetítést, elolvastam mindent a snookerről, ami az Interneten fellelhető, kemény csatákat vívok a családommal, hogy most nincs film, meg kézilabda, mert snooker van.........
Aztán megtaláltam ezt a fórumot, pont egy félbeszakított meccs után, kerestem, hol nézhetem, hogy mi van, akkor akadtam rá, valahogy kifejeztétek amit én is gondoltam, nem túl szerettétek az Eurosportot, én sem.