Dydand
2006.05.25
|
|
0 0
586
|
afSiH! Feleségem nem árulta el, hogy mit is készített nekem, ezért bosszúból ma én készítettem halat:) Párolt zöldségekkel (répa, karfiol, brokkoli, gyökér, zöldbab) ágyaztam meg a hal fűszerkeverékkel alaposan bedörzsölt, pár helyen bevágott és így kisütött haltörzseknek. A zöldségekre fektettem az átsült húsokat és alaposan megöntöztem mindent tejföllel és kevés vízzel elkevert gombakrémlevessel (igen-igen!), majd az egészet reszelt gouda sajttal megszórva tettem az előmelegített sütőbe. Barátaim bizton állíthatom: nagyon finomra sikeredett. Kis fehérborral fogyasztottuk És dobjuk már fel ezt a topikot is szép (?) képekkel: ![](https://img.index.hu/imgfrm/2/6/4/3/THM_0001582643.jpg) Még a tál is halas - naná:) ![](https://img.index.hu/imgfrm/2/6/4/6/THM_0001582646.jpg) A zöldségágy ![](https://img.index.hu/imgfrm/2/6/4/7/THM_0001582647.jpg) Rákerült a kisült hal ![](https://img.index.hu/imgfrm/2/6/4/8/THM_0001582648.jpg) Meglocsoltam a gombakrémleveses tejföllel ![](https://img.index.hu/imgfrm/2/6/4/9/THM_0001582649.jpg) A jóféle gouda sem hiányozhatott róla ![](https://img.index.hu/imgfrm/2/6/5/0/THM_0001582650.jpg) Íme az eredmény! HAltársi üdvözlettel: dy |
|