Dydand Creative Commons License 2006.05.25 0 0 586
afSiH!

Feleségem nem árulta el, hogy mit is készített nekem, ezért bosszúból ma én készítettem halat:)

Párolt zöldségekkel (répa, karfiol, brokkoli, gyökér, zöldbab) ágyaztam meg a hal fűszerkeverékkel alaposan bedörzsölt, pár helyen bevágott és így kisütött haltörzseknek. A zöldségekre fektettem az átsült húsokat és alaposan megöntöztem mindent tejföllel és kevés vízzel elkevert gombakrémlevessel (igen-igen!), majd az egészet reszelt gouda sajttal megszórva tettem az előmelegített sütőbe. Barátaim bizton állíthatom: nagyon finomra sikeredett. Kis fehérborral fogyasztottuk
És dobjuk már fel ezt a topikot is szép (?) képekkel:













Még a tál is halas - naná:)














A zöldségágy














Rákerült a kisült hal














Meglocsoltam a gombakrémleveses tejföllel














A jóféle gouda sem hiányozhatott róla














Íme az eredmény!


HAltársi üdvözlettel: dy